Infortrend EonStor DS 1000

[cml_media_alt id='4713']banner_SLO[/cml_media_alt]Infortrend predstavlja nov diskovni sistem EonStor DS 1000, ki je v odnosu do nedavno predstavljene novosti EonStor DS 3060 predvsem cenovno učinkovitejši. Svoje mesto bo našel tam, kjer je potrebna  polna funkcionalnost diskovnega sistema, niso pa potrebne funkcionalne posebnosti niti izredna razširljivost. Lahko prevzame mesto centralnega pomnilnega sistema v malem do srednje velikem podjetju (MSP), pri čemer ga je možno opremiti z razširjenim vzdrževanjem v garanciji. Glede na svojo cenovno učinkovitost je DS 1000  primeren tudi kot pomožna podatkovna shramba, ki nudi vse prednosti diskovnega sistema. DS 1000 vključuje lokalno replikacijo podatkov, pa tudi elemente upravljanja s podatki kot so: posnetki podatkov na določen trenutek (snapshots), sprotna dodelitev potrebnega pomnilnega prostora ( thin provisioning), porazdeljena replikacija podatkov na oddaljeno lokacijo (tiering). Poleg tega sistem EonStor DS 1000 opredeljujejo še (nekateri poudarki):

  • brezplačna storitev AFRP (princip zagotavljanja rezervnih delov z vnaprejšnjo dobavo)
  • priključitev:  4 x 1Gb iSCSI na gostitelja;   8Gb/s ali 16Gb/s Fibre Channel;  1Gb/s ali 10Gb/s iSCSI; ali  6Gb/s SAS (opcija)
  • možnost vgradnje pogonov velikosti  3.5″ ali 2.5″
  • uporaba diskovnih pogonov različnih proizvajalcev

Pripravljena je že tudi izvedba z redundantnim – podvojenim  kontrolerjem. Pokličite za podrobnejšo predstavitev in za ponudbo!